Sfaturi pentru depozitarea toaletei portabile pe timpul iernii

Sfaturi pentru depozitarea toaletei portabile pe timpul iernii
Bazați-vă pe Thetford, urmați sfaturile de aici și, de îndată ce soarele începe să strălucească în primăvară, vă puteți bucura din nou de vacanțe fără griji! …sau de o toaleta portabila ca noua!
› mai mult

Un nou produs Thetford pentru vasul de toaleta

Aqua Rinse Spray un nou produs thetford
Aqua Rinse Spray – un nou produs dezvoltat in special pentru toaletele rulotelor – este solutia de spalare pentru toaletele tip Cassete cu rezervor de apa conectat la retea.
› mai mult

Revolutionarul Seal Lubricant de la Thetford are o noua infatisare

Seal Lubricant Lubrifiant
De peste 40 de ani, Thetford este lider pe piata de toalete portabile Porta Potti, produse pentru intretinerea toaletelor si accesorii pentru bucatarii mobile. Thetford este cunoscut pentru produsele sale mereu inovatoare si pentru gama de produse ce schimba regulile si pastreaza competitia.
› mai mult

Thetford lanseaza revolutionarul seal lubricant pe piata Scandinava

lansare seal lubricant pe piata Scandinava
De 40 de ani, Thetford este lider pe piata de toalete portabile, produse pentru intretinerea toaletelor si accesorii pentru bucatarii mobile. Pentru a continua traditia de lansare a produselor inovative si care schimba regulile jocului, Thetford este incantat sa introduca pe piata scandinava revolutionarul spray Seal Lubricant.
› mai mult

19 Noiembrie - Ziua Mondiala a Toaletei

promotie Thetford Porta Potti
Organizatia Mondiala a Toaletelor a fost infiintata in anul 2001, in Singapore, pe data de 19 noiembrie, zi ce a fost declarata Ziua Mondiala a Toaletelor. Pe cat de amuzant este numele, pe atat de nobil este scopul Organizatiei.
› mai mult

Toilet Bowl Cleaner de la Thetford straluceste in gama de produse pentru intretinerea toaletei de pe piata scandinava

Toilet Bowl Cleaner pentru intretinerea toaletelor portabile
De peste 40 de ani Thetford este lider pe piata de toalete portabile, produse pentru intretinerea toaletelor si accesorii pentru bucatarii mobile. Cunoscut international pentru produsele inovative create, Thetford ofera produse de calitate si un bun raport calitate-pret.
› mai mult

Thetford implineste 40 de ani

thetford implineste 40 de ani
Thetford a atins un nou prag – aniversarea de 40 de ani! Am avut placerea ca in ultimii 40 de ani sa putem oferi in permanenta produse de calitate clientilor nostri si reprezentantilor industriei. Pentru a incepe sarbatorirea aniversarii noastre, oferim presei olandeze un tur al sediului nostru central din Etten-Leur, Olanda.
› mai mult

Aqua Kem Blue, cel mai bun aditiv de toaleta

Aqua Kem Blue, cel mai bun aditiv de toaleta
Asociatia Olandeza de circulatie si campare (ANWB) a supus unor teste de laborator (independente) diversi aditivi chimici pentru toalete, concentrand atentia asupra eficacitatii produselor prin masurarea nivelului de miros al rezervorului de reziduuri lasat timp de 4 zile la 30° Celsius. Produsul Thetford Aqua Kem Blue s-a situat deasupra produselor concurente.
› mai mult

Thetford castiga premiul pentru inovare in cadrul IBEX

Thetford castiga premiul pentru inovare in cadrul IBEX
Datorita design-ului sau modern si apropiat de cel al toaletei de acasa, noua toaleta Thetford Porta Potti Excellence (cu placa de fixare) a castigat Premiul pentru Inovare la editia din acest an a Expozitiei si Conferintei Internationale a Constructorilor de Ambarcatiuni (IBEX - International BoatBuilders' Exhibition & Conference).
› mai mult

De ce sa alegeti Porta Potti

Investitia intr-o toaleta Thetford Porta Potti este una pe termen lung. Veti avea o toaleta portabila pe care sa va bazati si de care sa va bucurati ani la rand.
› mai mult