Despre Thetford

De mai bine de 40 de ani, Thetford crede in conceptul de vacanta fara griji si le si asigura clientilor sai o astfel de vacanta. Suntem lideri mondiali in productia si vanzarea de sisteme sanitare mobile: toalete, solutii pentru toalete, frigidere, aparatura pentru gatit. Suntem intr-un continuu proces de dezvoltare, atat prin inovari interne, cat si prin preluarea altor companii. Expertiza interna este prima noastra grija. Producem lichide pentru toaleta si produse de intretinere in laboratoarele proprii si testam toate celelalte produse pe care le comercializam, respectand cele mai stricte reguli de mediu. Thetford este singurul producator din Europa ale carui produse care au obtinut Certificarea Olandeza Milieukeur (Aqua Rinse, Aqua Kem Green) si Certificarea Germana Der Blaue Engel (Aqua Rinse, Aqua Kem Green, Aqua Kem Natural).

Certificarea Olandeza Milieukeur si Certificarea Germana Der Blaue Engel

Thetford se deosebeste de competitie inclusiv in domeniul dezvoltarii produselor. Detine un departament de inginerie care foloseste in permanenta tehnologii de ultima generatie, informatii amanuntite despre substantele sintetice si utilizeaza ultimele tehnologii in 3D-CAD pentru proiectele in dezvoltare. In 2010, Thetford a obtinut premiul de Design European pentru produsele de camping si premiul Design de Rulote (Caravanning Design Award) la sectiunea "Inovatii in mobilitate" (Innovations for new mobility) pentru cel mai recent model de toaleta tip Cassette, C-500. Cu acest produs Thetford ridica din nou standardele pentru o noua generatie de toalete pentru rulote si autorulote. Inovatii au fost aduse si in domeniul toaletelor portabile Thetford. In 2011 a fost lansata o noua generatie de toalete portabile: Porta Potti Qube si Porta Potti Excellence.

Thetford relaxare, toaleta mobila

Puterea, pasiunea si produsele noastre

Noi, cei de la Thetford, suntem pasionati de calatorii si petrecerea timpului in aer liber, fie ca plecarile sunt facute cu camperul, rulota, cu cortul sau doar vrem sa ne bucuram de o vacanta linistita pe o ambarcatiune. Aceasta pasiune pentru activitatile in aer liber ne ajuta sa intelegem de ce au nevoie cu adevarat clientii nostri. Ne intelegem clientii pentru ca facem parte din ei.

O data cu achizitionarea liderului italian din domeniul toaletelor de top pentru yachturi de lux (Tecma) si a liderului britanic din domeniul aparaturii de bucatarie de inalta calitate (Spinflo), Thetford poate oferi clientilor sai din intreaga lume o gama completa de produse inovatoare pentru rulote, campere, case de vacanta si yachturi. Putem spune cu mandrie ca inovatia, experienta indelungata si cunostintele acumulate sunt componente esentiale ale puterii si succesului nostru.

Sisteme sanitare

In 1960 Thetford a revolutionat piata cu primul model de toaleta portabila. In anii urmatori, Thetford a adus numeroase imbunatatiri menite sa faca vacantele cat mai placute. Poate va suna cunoscut numele "Porta Potti". A fost prima toaleta tip Cassette si prima toaleta din gama produselor de ingrijire. Au urmat apoi multe solutii pentru produsele sanitare portabile. In 2008 si 2010 toaletele tip Cassette C-250 Ceramic si C-500 au primit marele premiu german pentru Design de Rulote (German Caravaning Design Award), acordat de Salonul de Rulote in cooperare cu faimoasa agentie de design Red Dot. Si astfel, multe din produsele noastre s-au modificat pe parcursul a 50 de ani, exceptand faptul ca Thetford este un expert in domeniul sistemelor sanitare mobile.

Thetford, Porta Potti, toalete portabile, ecologice

Produse pentru ingrijirea si intretinerea toaletelor. Calitate, siguranta si mediu.

De peste 35 de ani, Thetford dezvolta noi produse pentru ingrijirea toaletei, pentru a-ti pastra toaleta portabila perfect functionala. Cercetatorii din laboratoarele noastre si din institute externe imbunatatesc si testeaza in permanenta produse noi. Fac acest lucru pentru ca ne dorim sa va oferim produse de cea mai buna calitate. Produsele Thetford satisfac chiar si cele mai exigente cerinte legale din toate tarile europene. Putem spune cu mandrie ca Thetford este singurul producator din Europa ce are produse care au obtinut Certificarea Olandeza Milieukeur (Aqua Rinse, Aqua Kem Green) si Certificarea Germana Der Blaue Engel (Aqua Rinse, Aqua Kem Green, Aqua Kem Natural).

Vom continua sa lucram la imbunatatirea produselor noastre pentru a ne asigura ca va puteti bucura de vacantele fara griji pe care le meritati.

aditivi intretinere toalete ecologice porta potti thetford

Thetford are o politica proactiva in ceea ce priveste mediul, sanatatea si siguranta. Sistemul de management al calitatii este certificat in concordanta cu ISO 9001:2000. Aceasta certificare sta la baza standardului de calitate pe care il aplicam tuturor produselor noastre.

Thetford este lider mondial nu doar in productia de sisteme sanitare mobile, produse pentru ingrijirea toaletelor si accesorii (cum ar fi usi de serviciu pentru rulote si campere), ci si un important producator de sisteme frigorifice mobile si aparatura pentru bucatarie.

De peste 35 de ani, Thetford vine cu solutii si dezvolta produse menite folosirii in clipele de relaxare. Scopul nostru este de a oferi tot ce este mai bun in sistemele mobile si produsele inrudite – cea mai buna valoare, cea mai buna calitate si cele mai bune servicii.

Frigidere

Personal inalt calificat si zeci de ani de experienta au condus la aparitia unei linii speciale de frigidere. Producem frigidere individualizate pentru orice interior posibil, frigidere care functioneaza indiferent de temperatura de afara. Deoarece frigiderele noastre nu functioneaza cu compresor, sunt mult mai silentioase decat majoritatea frigiderelor de acasa. Astfel puteti obtine bauturi reci de fiecare data cand plecati cu rulota, in liniste completa!

thetford, wc-mobil, toaleta portabila, frigidere, sisteme gatit

Sisteme pentru gatit

Plitele, cuptoarele, aragazurile, chiuvetele si gratarele Spinflo, companie engleza preluata de catre Thetford, sunt cunoscute de mult timp pentru calitatea lor si posibilitatea de personalizare.

Din acest motiv, Thetford a devenit un adevarat specialist in domeniul aparaturii de gatit mobile. Ne pasa de clientii nostri si le satisfacem orice cerinta. Avem plite, cuptoare, gratare, chiuvete dreptunghiulare si triunghiulare pe gustul fiecaruia si pentru orice buget. In combinatie cu frigiderele noastre si compartimentele de depozitare, putem instala o bucatarie completa si frumoasa chiar si in cea mai mica rulota.thetford, loving leisure relaxare

De ce sa alegeti Porta Potti

Investitia intr-o toaleta Thetford Porta Potti este una pe termen lung. Veti avea o toaleta portabila pe care sa va bazati si de care sa va bucurati ani la rand.
› mai mult